Välkommen sköna vår! Några tips för att skapa vårkänsla även inomhus

miniposters med växtmotiv vintage collection

Våren är kommen!

Äntligen har vi fått ljusare och längre dagar, solens strålar värmer våra bleka ansikten, knoppar spirar i trädgården, fåglarna kvittrar och vårblommorna tittar upp. Visst är det en underbar årstid som ger oss ny energi!

Jag vill tipsa dig om några fina inredningsdetaljer som skapar vårstämning även inomhus. Är det kanske dags att byta ut dina kuddfodral i soffan eller favoritfåtöljen och ta in våren i vardagsrummet? Låt mig rekommendera några fina kuddfodral i lin/bomull med vackra tryck från serien Vintage Collection:

kuddfodral med rosa rosor vintage collection
Läs mer om kuddfodralen och handla här

Sätt upp våren på väggen

För att skapa vårkänsla i rummet kan du hänga upp lite olika växtplanscher. Jag har valt att hänga upp en hel rad med planscher med miniklädnypor på ett paketsnöre.

miniposters med växtmotiv vintage collection
Läs mer om växtplanscherna och beställ här

Det går förstås även bra att sätta in dem i en fin ram. Här har du en fin ram i valnötsfärgat trä som passar perfekt till växtplanscherna.

Slutligen så vill jag inspirera dig till att plocka in lite vårtecken och låta fantasin flöda när du dekorerar på bordet. Tussilago, scilla, snödroppar, lite kvistar, pinnar, fjädrar, äggskal, ja, ta in det du gillar och låt det bli till glädje

Den som kan glädjas över litet, har mycket att vara glad för

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.