Ut med julen – in med ljusare färger och blommor!

Liggande ängel och vita blommor
Liggande ängel och vita blommor
Ut med det röda och in med det ljusa, känner jag. Den liggande ängeln hittar du här

Nu är det bara två dagar kvar till tjugondedag Knut och jag har smygstartat med att städa bort julen. Visst känns det härligt att dagarna blir längre och ljuset tar över! Nu vill vi ha ljusa färger i våra rum och ljuva vårblommor som gör oss lyckliga – det är ju vetenskapligt bevisat. (Har du inte läst min artikel om det så gör det ↑.) Blommor är en vitamininjektion för dig!

I början på maj förra våren hade jag den stora glädjen att besöka Keukenhof, en fantastisk blomsterpark som ligger utanför Lisse i Nederländerna. Det blev en resa jag aldrig glömmer och jag vill verkligen rekommendera alla blomsterälskare att göra ett besök.

Marianne på en vespa i Keukenhoff, Holland

Jag som älskar tulpaner fick verkligen frossa i tulpaner i alla de sorter och färger, närmare bestämt mer än 7 miljoner blomsterlökar och 800 olika sorter!

holländska tulpaner i massor

Nu är det ju ett tag kvar till lövsprickning, grönskande gräsmattor och tulpaner i rabatten, men låt oss köpa hem lite fina och krispiga tulpaner och njuta av.

Spräcklig tulpan
Visst är den här tulpanen bara för läcker!

Vill du förnya i ditt fönster med lite fräscha gröna växter så har du ett set med tre väldigt fina, enkla blomkrukor här:

Den vackra ängeln som vilar i sina vingar på första bilden hittar du här:

Välkommen sköna vår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.