Vackra inbjudningskort, placeringskort och bröllopsprogram

Inbjudningskort, placeringskort och bröllopsprogram
Inbjudningskort, placeringskort och bröllopsprogram
Exempel på inbjudningskort och placeringskort för bröllop

Upplevelsen av ert bröllop börjar när inbjudningskortet dimper ner hos gästerna, så se till att temat för bröllopet sitter redan där.

För det här bröllopet gjorde jag en unik logotyp för brudparet som fanns med på inbjudningskort, vigselprogram, placeringskort och bröllopsprogram. Självklart fanns färgtemat också med redan från inbjudningskortet.

Placeringskort

Vill du ha en extra personlig touch på placeringskorten så handtextar jag dem i kalligrafi. Här är några exempel på hur det kan se ut.

Placeringskort för bröllop med kalligrafi
Placeringskort med falsad vikning och kalligrafi

Bordsplaceringstavla eller karta över bordsplaceringenNi behöver sätta upp en karta över bordsplaceringen så att inte gästerna behöver springa runt och leta sin plats. Här är ett exempel på bordsplaceringstavla för samma bröllop som ovan.

Placeringskorten kan förstås vara av den klassiska vikta varianten. Men vi kan också hitta på något mer unikt för er bröllopsfest.

Till just det här bröllopet satte jag bordsplaceringskorten på en pinne nerstucken i en liten krukväxt som blev en trevlig del i bordsdekorationen.

Bröllopsprogram

Självklart ska även ert bröllopsprogram vara en genomtänkt del av en vacker bordsdekoration, allt i samma färgtema som angavs redan i inbjudningskortet.

Bröllopsprogram och placeringskort
Bröllopsprogrammet är liksom placeringskortet en del av en vacker bröllopsdukning

Välkommen att kontakta mig så lyssnar jag på era idéer och ger förslag på hur de kan förverkligas och bli en del av ett oförglömligt bröllop. Så här kan du nå mig →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.