Fina bordsdekorationer för ditt bröllop

Bordsdekorationer till bröllopsfest i gult och grått tema
Bordsdekorationer till bröllopsfest i gult och grått tema
Bordsdekorationer till bröllopsfest i gult och grått färgtema

Vackra bordsdekorationer höjer förstås stämningen vid ert bröllop och hjälper till att göra er dag precis så oförglömlig som den ska vara, för både brudpar och bröllopsgäster.

Bordsdekoration för bröllopsfest i gult tema
Smörbollar på bordet och gula bollar i taket

Här är ett exempel på en bordsdekoration där brudparet ville ha ett tema i gult och grått. Lokalen var bestämd till en dansloge och det krävdes en del jobb för att skapa feststämningen.

Hur tycker du att vi lyckades? Kommentera gärna 🙂

Vi använde smörbollar på bordet och gula bollar i olika storlekar hängande från taket.

Bröllopshäftet med sedvanliga historier om brudparet och roliga presentationer av alla bröllopsgästerna är en del av bordsdekorationen (se översta bilden).

En silverglänsande duk i mitten på bordet skapar en extra festlig stämning och små hjärtformade metallskålar med gula blommor påminner om temat i brudbuketten.

 

Gul bordsdekoration för bröllopsfest

Bröllopsdukning
Bröllopsdukning med silverduk i mitten

Suckulenter (de små krukväxterna) har en passande gråaktig ton. Här använde jag dem till att sätta placeringskorten i. Suckulenter fanns även i dagens brudbukett.

Nedan är en närbild på suckulenten med bordsplaceringskortet. Dessa placeringskort skrevs ut med ett typsnitt som vi köpte in för just detta bröllop och användes genomgående i den grafiska profilen. Vill ni göra placeringskorten ännu mera personliga så kan jag handtexta dem med kalligrafi (se exempel här).

På bilden nedan syns också de små näverhjärtana som är bundna med gult band runt suckulenten.

Jag skapade en liten “logotyp” för bröllopet som användes på placeringskort, bröllopsprogram, inbjudningskort och vigselprogram.

Jag hjälper er gärna ända från grunden med att ta fram ett tema för er bröllopsfest, eller så lyssnar jag bara till era drömmar och förverkligar dem genom att ta fram förslag på bordsdekorationer i olika prisklasser.

Bordsdekoration med succulent för att sätta placeringskort i
Placeringskorten nerstuckna i suckulenter omgjordade med kraftpapper och näverhjärtan

När det gäller bröllopsdekorationer som ska göras på plats så jobbar jag normalt endast inom Uppsala med omnejd. Välkommen att kontakta mig här →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.