Här beställer du smidigt dina begravningsblommor till begravning i Robertsfors kommun med omnejd. Jag levererar direkt till platsen för begravningen, eller i samarbete med er begravningsbyrå om det gäller en kistdekoration. Kondoleansblomma kan jag leverera hem till dig eller direkt till den sörjande tillsammans med ett handskrivet kort med kalligrafi.

I början av 2018 flyttade vi till Dalkarlså i Robersfors kommun och jag tycker det är väldigt roligt att jag nu får hjälpa till att ordna begravningsblommor och andra blomdekorationer.Marianne binder begravningsblommor för Robersfors

Begravning är ju aldrig roligt, men det är väldigt viktiga stunder, och jag är glad varje gång jag får förtroendet att vara med och ge en ljus inramning till begravningen med hjälp av blommor – blommor som har en sådan förmåga att tala både om tro, hopp och kärlek i de svåraste stunder.

Behöver du hjälp med att beställa begravningsblommor så hör av dig. Du kan ringa mig på 076-838 97 22 eller skicka ett meddelande här nedan så svarar jag snabbt via mejl.

Marianne Strindell, din florist i Robertsfors kommun

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    ? Jag hittade hit via...