Så dekorerar jag för en riktigt mysig advent!

Tips för advent dekoration ljus

Nu har vi snart klarat av gråa november och decembermyset gör sitt intåg. Jag tänder massor med ljus i hemma – har just nu minst tjugo ljus tända i ljuslyktor, blomdekorationer och självklart i adventsljusstaken. Även ljuslyktan utomhus får sitt ljus tänt. Finns det något mysigare än levande ljus i denna mörka vintertid! Den coola och vackra ljusstaken i form av ett älghorn kommer från Agora.

Tips hur du kan dekorera för advent: ljus

Äntligen får man gå ”all in” i julpynt och dekorationer! Själv älskar jag det naturliga och plockar in kvistar från vår ädelcypress utanför. Jag dekorerar också med långa fina grankottar som jag plockat tidigare i höst i från skogen här intill.

Jag gillar varma röda och toner, men det sparar jag till lite närmare julen. Advent har hos mig en ljusare färgskala med vitt-grönt-natur. Det sitter inga röda julgardiner uppe än, men de hamnar nog i köksfönstren i år med. Vissa traditioner ska inte brytas.

Dekorera med änglar i advent

Änglar har fått ersätta tomtarna hemma hos mig. Tomtar i all ära men änglar är betydligt vackrare och påminner ständigt om en annan dimension i tillvaron: hopp och tro. I år har jag har hittat superfina änglar hos Agora. Långa och sirliga med antik look.

Ha en ljus och hoppfull advent. Lägg bort krav och prestation och gör det du tycker om. Jämför dig inte med andra – du duger!

Glada adventshälsningar från Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.